Overblijven

Tussenschoolse opvang locatie OBS de Spelwert van 11.45 tot 12.45 uur.
Leerlingen die tussen de middag niet naar huis gaan, kunnen gebruik maken van de tussenschoolse opvang. De kinderen eten en drinken hun meegebrachte lunchpakket en spelen buiten onder begeleiding van kinderopvangorganisatie Smallsteps. Bij slecht weer spelen de kinderen binnen. De pedagogisch,- en TSO-medewerkers zorgen voor een gezellige en veilige tijd tussen de middag. 
Smallsteps Algemene Voorwaarden-TSO-SCHOOL.pdf

Inschrijfformulier
Om gebruik te maken van de TSO hebben wij een inschrijving nodig, u kunt het inschrijfformulier:
· Uitprinten via deze website
· Ophalen bij de directie van De Spelwert.
· Ophalen bij kinderopvang BiBaBommel
Het ingevulde en ondertekende formulier kunt u inleveren op school (leerkracht of  mailen naar jessica.hol-driessen@smallsteps.info 
Smallsteps TSO inschrijfformulier 2016-2017.pdf                        

Abonnement
Wilt u uw kind(eren) laten overblijven dan verzoeken wij u vriendelijk om het TSO-inschrijfformulier in te vullen en te ondertekenen inclusief de machtiging automatische incasso. Het maandbedrag wordt maandelijks vooraf automatisch geïncasseerd (m.u.v. de schoolvakantie) .
De opzegtermijn is 1 maand per de 1e of de 16e van de maand. De dagen die u aanvinkt op het inschrijfformulier zijn uw vaste dagen.

Dag ruilen
Een vaste dag kunt u ruilen naar een andere dag in dezelfde kalendermaand. Wij horen het graag van u als u dagen wilt ruilen. Dit kan via het volgende  e-mailadres : jessica.hol-driessen@smallsteps.info
Extra dag
U kunt naast uw vaste dag(en) ook gebruik maken van een extra dag. Deze worden achteraf per maand geïncasseerd. Wij houden dit bij op locatie, u hoeft hier niks extra’s voor in te vullen. Wij horen wel graag van u wanneer uw kind een dagje extra komt.

Wijzigen gegevens
Wilt u uw vaste TSO-dagen wisselen of zijn uw gegevens veranderd, verzoeken wij u een mutatieformulier invullen. Deze vindt u hier:
Smallsteps MutatieFormulier-TSO.pdf

TSO ruilen/ afmelden / extra aanmelden
Telefoonnummer Jessica Hol (coördinator): 06-15827811.
Mailadres Jessica Hol(coördinator): jessica.hol-driessen@smallsteps.info
(Graag de voornaam, achternaam en groep van uw kind vermelden).

Flexibiliteit TSO
Smallsteps hanteert geen strippenkaarten. Als u gebruik wilt maken van de TSO kunt u een abonnement nemen voor 1,2,3 of 4 dagen per week of incidentele opvang.
Het is mogelijk om naast een abonnement extra dagen af te nemen. Het is mogelijk om uw “vaste” dag te ruilen naar een andere dag in dezelfde kalendermaand. 

Aanmelden als TS0-overblijfvrijwilliger?
Wilt u zich aanmelden als TSO- vrijwilliger? Bekijk dan de volgende informatiefolder:
Smallsteps advertentie overblijfkracht.pdf

 

Laatste nieuws


Agenda

No events to display.

Nieuwsbrief

Uit het fotoboek


de zaal Placeholder Album5.jpg
tom voor de groep Placeholder Album6.jpg